icon aanpak   De moderne aanpak van Virtual Sciences

One Stop Shop

VS streeft altijd naar kwaliteit. Dat betekent optimale inzet van onze expertise en de juiste samenwerking met u als klant. Dat begint tijdens de ontwikkeling van de eerste ideeën rondom uw dienst of product. En onze deskundigheid ziet u terug in de inzet van beproefde methodieken & standaarden voor projectmanagement, ontwikkeling en beheer.  

Wij leveren consultants voor een kennisinjectie in uw bedrijf en om specifieke problemen op te lossen. We denken niet alleen met u als klant mee door het leveren van ervaring en expertise, maar we houden ons ook samen bezig met het ontwikkelen van businessmodellen. En als we in het model geloven, zijn we zelfs bereid de kosten te delen.

 

Werkwijze

Werkwijze

To Dev...

Onze projectorganisatie gebruikt een Scrum-gebaseerd ontwikkelproces in combinatie met DevOps tools op gebieden als continuous integration en configuration management.

  Lees over onze projectaanpak...


To Ops...

We beschikken over geïntegreerde incident, problem en change management processen en zijn in staat om aan de hand van deze aanpak proactief technisch applicatiebeheer uit te voeren en op de juiste KPI’s binnen onze SLA’s te rapporteren en te sturen.

Lees  over onze beheeraanpak...


Or to DevOps...

DevOps combineert de dev en de ops afdelingen. Dat doen we bij Virtual Sciences al jaren, ook al toen het nog geen DevOps heette. DevOps integreert tools en processen over projectenontwikkeling en beheer.

Lees over onze devops aanpak...


Onze Experts


Virtual Sciences heeft de juiste consultants om uw organisatie verder te helpen. Onze consultants hebben zich bewezen in de markt en worden vaak op naam (terug)gevraagd door organisaties. Wij leveren consultants voor een kennisinjectie in uw bedrijf en om specifieke problemen op te lossen. 

Lees meer

Producten & Diensten

 

Filterechnologie in de cloud afnemen om calculaties, declaraties of offertes automatisch te controleren. Snel een website opzetten met ons Content Managementsysteem as a Service. Op zoek naar een integratiepartij in de cloud?

Lees meer

Co-creatie

 

Complexe uitdagingen vragen om co-creativiteit: samen de vraag in kaart brengen, samen innovatieve ideeën laten opborrelen en als team een lange-termijn oplossing neerzetten.

Lees meer