icon mensenWord jij onze nieuwe collega?

Werken bij VS

Vind je het belangrijk elke dag opnieuw te worden uitgedaagd door je collega’s en klanten? Bij Virtual Sciences staat deskundigheid centraal.

Wij onderscheiden ons van andere ICT organisaties door de kwaliteit van onze professionals. Enthousiasme, kwaliteit en deskundigheid zijn vanzelfsprekende kernwaarden. Virtual Sciences is een organisatie om trots op te zijn.

Bij Virtual Sciences sta jij centraal. Werken bij Virtual Sciences betekent kennis delen op hoog niveau met je collega’s en onze klanten in een professionele en informele werkomgeving. Daarnaast investeren we graag in je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

 

 

Wat kun je van Virtual Sciences als werkgever verwachten?

Wij zijn een succesvolle, groeiende organisatie waarin ambitie, zelfstandigheid en werken in teamverband een belangrijke rol speelt. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij ons vanzelfsprekend. Wat ons bindt is de passie voor techniek, hoog kennisniveau en de respectvolle manier waarop we met elkaar omgaan. We zijn open en eerlijk en helpen elkaar waar nodig. Wij bieden jou een dynamische, informele en professionele werkomgeving met volop ruimte voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling en uitdagende opdrachten.

Enthousiast geworden? Bekijk hieronder onze vacatures. Een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook. Daarvoor kan je je gegevens achterlaten via de contactpagina.

Java Developer (DevOps)
die in een dynamische omgeving wil werken voor verschillende klanten en opdrachten.
Integratie Specialist
WebSphere DataPower Specialist
die zich vertrouwd voelt in een uitdagende IBM omgeving en zijn deskundigheid graag deelt met de rest van zijn team.
Technisch Applicatiebeheerder (DevOps)
Als technisch applicatiebeheerder ben je onderdeel van ons uitdagend klantteam en opereer je in alle facetten van het beheer en onderhoud van de klantoplossing van één of meerdere klanten. Je valt hiermee binnen de groep Technisch Applicatie Beheer (TAB) van Virtual Sciences, waarin kennisdeling, gecentraliseerde ontwikkeling, beheertools en klantoplossingen centraal staan.