icon casesHet portfolio van Virtual Sciences

TKH Intranet Corporate Intranet

Virtual Sciences heeft voor TKH Group een intranet ontwikkeld waar ze zelf en haar ruim 70 werkmaatschappijen wereldwijd gebruik van gaan maken.

TKH Intranet

Uitdaging

TKH is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf, dat technische en geavanceerde producten en diensten levert. Door een groot wereldwijd netwerk van werkmaatschappijen werken ze op veel plaatsen met veel mensen. Om deze samenwerking te optimaliseren en het groepsgevoel te verhogen werd Virtual Sciences gevraagd om na te denken over een intranet voor zowel alle medewerkers als alle werkmaatschappijen van TKH.

Oplossing

Tijdens het ontwerpen van dit intranet zijn we uitgegaan van profielen. Een profiel voor alle werkmaatschappijen en profielen voor alle werknemers die daaronder vallen. De werkmaatschappijen kunnen zelf hun nieuws en evenementen plaatsen, die automatisch op daarvoor ingerichte onderdelen van het intranet terugkomen. Werknemers kunnen hun eigen profiel inrichten waar ze, naast algemene info, aan kunnen geven wat hun “skillset” is. Dit is later weer op te zoeken. Verder is het intranet ook via mobiele devices beschikbaar

Voordelen

Dankzij dit intranet staan alle werkmaatschappijen en werknemers van TKH ook digitaal met elkaar in verbinding. Kennis, content en informatie zijn nu centraal en overzichtelijk beschikbaar. Meningen en reacties van werknemers zijn mogelijk door een uitgebreid reactie-systeem en alle documenten en templates van werkmaatschappijen zijn gemakkelijk te vinden en te downloaden voor alle werknemers.

 

Screenshots

  • TKH Intranet
  • TKH Intranet
  • TKH Intranet