icon over onsOnderscheiden door kennis en kunde

 

Ons kennisaanbod is ondergebracht in drie expertise-gebieden: Integratie, Infrastructuur en DevOps. Op deze gebieden werken we zowel met commerciele software als met Open Source software

Daarnaast is onze project- en servicesorganisatie erop gericht om u als klant te ontzorgen: uw projectdoelstellingen kunnen van ontwerp tot uitvoering en beheer volledig bij ons worden neergelegd.

Virtual Sciences is al jarenlang de grootste Premier Business Partner van IBM op het gebied van WebSphere software. Alle WebSphere producten samen vormen IBM’s Application Integration & Middleware platform dat de core-processen bij vele banken, verzekeraars, overheidsinstanties en andere grote bedrijven ondersteunt. De experts van Virtual Sciences adviseren deze organisaties over de implementatie en het beheer van deze WebSphere omgevingen.

Expertise

Expertise

Integratie

Medewerkers van de afdeling verkoop willen graag inzicht in de voorraad van het magazijn. Sommige artikelen zijn niet leverbaar en moeten besteld worden. Maar wanneer kan de complete order dan geleverd worden? Een autoschadehersteller wil een auto repareren, maar is zijn klant eigenlijk wel verzekerd en keurt de verzekeraar de prijscalculatie goed ?  Met dit soort vraagstukken zijn we dagelijks aan de gang. We gebruiken daarbij tools als integration broker, MQ en DataPower

Lees meer

Infrastructuur

Voor onze interne diensten hebben we kennis van hardware, netwerk en Linux componenten, maar het grootste deel van onze kennis, zowel intern als bij onze consultants, ligt op het vlak van applicatieservers en beveiligingscomponenten rondom identity en access management. We gebruiken daarbij WebSpere Application Server, Pure en Tivoli

Lees meer


Devops Tools

In de DevOps wereld is automatisering van de automatisering het doel. Hiervoor zijn zeer veel tools beschikbaar. De tools waarmee Virtual Sciences ervaring heeft opgedaan, hebben we overzichtelijk samengevat.

Lees meer


Open Source Tools

Virtual Sciences maakt actief gebruik van Open Source software in haar projecten. We zetten Open Source oplossingen in voor bedrijfskritische klantomgevingen op het vlak van infrastructuur en beheer. Virtual Sciences levert actief haar bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de Open Source Community.

Lees meer

IBM Reseller

IBM Business Partner

Virtual Sciences is reseller van IBM WebSphere software en kan alle WebSphere producten verkopen, implementeren, ondersteunen en beheren, zowel in een on-site als in een outsourced model.

Lees meer