icon over onsOnderscheiden door kennis en kunde

HTML5

HTML5 is een verzamelterm voor moderne technieken waarmee online applicaties het oude internet ontstijgen: cross-browser en cross-platform. Of uw klanten nu gebruik maken van een smartphone of een breedbeeldlaptop, met goed gebruik van HTML5 is uw applicatie altijd en overal te gebruiken.

logo html5 grootOnder de term HTML5 vallen een groot aantal technieken, zoals de markup taal HTML5 (verwarrend maar waar), JavaScript, CSS3 en SVG: open standaarden zonder vendor lock-in.

Rich Internet Applications

Met HTML5 ontwikkelt VS webapplicaties die dusdanig interactief en gebruiksvriendelijk zijn dat ze alle voordelen van een desktop applicatie combineren met de voordelen van een gecentraliseerde weboplossing. De Time to Market van upgrades en nieuwe features komt hierdoor geheel bij uzelf te liggen.


Mobile Platform

HTML5 is zeer geschikt voor het maken van online applicaties voor de mobile markt. Voor 99% van de mobiele applicaties biedt HTML5 dezelfde mogelijkheden als een native app, maar met lagere ontwikkelkosten – één applicatie voor alle devices in plaats van ieder device zijn eigen app. Mobiele web applicaties vereisen ook geen app-store: ook dit komt uw Time To Market ten goede.


Evolutie

HTML5 is geen breuk met het verleden – uw bestaande websites en applicaties kunnen naadloos evolueren naar de nieuwe HTML5 technieken. Gebruik uw bestaande infrastructuur om het uw huidige gebruikers nóg gemakkelijker te maken.


Niet het wiel opnieuw uitvinden

Snel starten met een web- en/of mobiele applicatie doen we met Bootstrap. Boostrap is een open source front-end raamwerk dat responsive design ondersteunt. Hiermee past een applicatie zich aan, aan de hoeveelheid ruimte die het krijgt. Een applicatie werkt dan zowel op een mobiele telefoon als op een laptop of tablet. Voor een kleine demonstratie, maak dit browser window kleiner of groter, of bezoek onze website met een mobiele telefoon.