icon over onsOnderscheiden door kennis en kunde

Java

Hadoop, Pentaho, Google, Twitter, Scala, Groovy, Jython, Apache... Wat hebben deze producten, bedrijven en talen met elkaar gemeen? Java natuurlijk!

java logo grootJava is als platform een verzamelnaam van alle technologiën die op de Java Virtual Machine draaien. Elke taal die naar zogenaamde bytecode kan worden omgezet kan draaien op deze 'virtual machine'. Daarnaast kunnen componenten geschreven in andere JVM-talen met elkaar samenwerken. Dit geeft onze ontwikkelaars ongekende mogelijkheden.

Open Source

De open source community in Java is groot en zeer actief. Bedrijven als Oracle, IBM en Google steunen ontwikkelingen waardoor het Java platform
na bijna 20 jaar nog steeds groeit en bloeit. Daarnaast kan er door de integratie met andere talen ook gebruik worden gemaakt van de oplossingen van Python, Scala, Groovy en Ruby communities.

De flexibiliteit van het platform, onze geïntegreerde ontwikkelstraat en beschikbaarheid van betrouwbare componenten stelt Virtual Sciences in staat om in zeer korte tijd een passende oplossing te realiseren voor uw wensen. Of dit nu een App, WebApp, Webservice of integratievraagstuk is!