icon over onsOnderscheiden door kennis en kunde

Pure Systems

IBM Pure systems zijn kant en klare oplossingen om een private cloud te realiseren in een eigen datacentre. Het zijn complete systemen met daarin disk, cpu en netwerk gecombineerd met software al naar gelang de configuratie.

De IBM Pure lijn bestaat uit drie type systemen:

    1. PureFlex, bedoeld voor Infrastructure as a Service
    2. PureApp, een hardware oplossing gecombineerd met standaard software als WebSphere en DB2
    3. PureData, een hardware oplossing bedoeld om data science oplossingen op te realiseren.

PureApp System

PureApp

Virtual Sciences richt zich op IBM PureApp Systems. Deze systemen worden ingezet om een divers landschap te standaardiseren naar een oplossing. Door in te steken op standaard oplossingen gaan de kosten voor onderhoud en inrichting omlaag. PureSystems kunnen dynamisch resources toekennen aan applicaties, zodat de belangrijker applicaties altijd goed blijven performen.

Het IBM PureApplication System is specifiek ontworpen en afgestemd voor transactionele web- en databaseapplicaties. Oplossingen die op het PureApplication System mogelijk worden, zijn verpakt in expertisepatronen die speciaal zijn gebouwd om gemakkelijk te worden geïmplementeerd in cloud omgevingen.

Het IBM PureData™ System is heel specifiek geoptimaliseerd voor het leveren van dataservices aan de veeleisende applicaties van dit moment. Eenvoud, snelheid en kostenverlaging zijn daarbij de sleutelwoorden.

IBM PureApp en PureData zijn gebaseerd op het platform dat wordt aangeboden door IBM PureFlex. IBM PureFlex System is een geïntegreerd infrastructuur computersysteem waarin servers, opslag, netwerkfuncties, virtualisatie en beheer zijn geïntegreerd in één structuur.


Verder naar Identity & Access Management