Virtual Sciences LogoMet integratietechnologie data bevrijden

No Enterprise is an Island

Integratie gaat over het toegankelijk maken van data in de organisatie of tussen organisaties onderling. Dat kan door data te verplaatsen of door toegang tot data eenvoudiger te maken. Virtual Sciences helpt u door systemen met elkaar te verbinden. Integratie maakt het mogelijk data uit verschillende bronnen te combineren en daarna inzichtelijk te presenteren.

Onze visie op integratie laat zich samenvatten in de uitspraak: "No enterprise is an island". Virtual Sciences ontwikkelt zich daarin tot een Cloud Service Broker. Laten we verkennen wat dat inhoudt aan de hand van een hotel op het Centara eiland in de Malediven. Dit eiland staat als metafoor voor een modern bedrijf.

Lees onze visie

Integratie

Integratie

5 Trends voor Business Integratie

Onze visie op integratie is gebaseerd op rapporten  van onder meer Forrester, Gartner en IDC. Op basis van deze trendlijsten en de gesprekken met onze klanten en partners zijn we gekomen tot deze vijf grootste business integratie trends:

  • Api’s becomes Digital Glue 
  • Cloud Integration
  • Data Science
  • IT Becomes an Agile Service Broker or fades away
  • Security

Lees meer


Business Integratie

Het integreren van verschillende systemen is actueler dan ooit, nu uw klanten alle diensten en data, altijd en overal onder handbereik willen hebben.

Om dit te realiseren moeten oude en nieuwe systemen naadloos met elkaar kunnen communiceren. 

Lees meer

Data Science

Ons motto is Waarde Verbindt. Wij zijn er van overtuigd dat de processen in uw bedrijf waardevolle data genereren die opgeslagen wordt op slecht bereikbare plaatsen.

Deze data verdient het om te mogen stromen en waarde toe te voegen aan het bedrijf.


Lees meer

Web Science

Informatie presenteren en bewerken op een laptop, desktop, tablet en telefoon met een eenmalig gemaakte en eenvoudig te beheren oplossing

Onze web science oplossingen maken informatie toegankelijk voor klanten, leveranciers en medewerkers. Maar Virtual Sciences doet dat wel met een bijzondere "twist". 


Lees meer