icon nieuwsWe houden je op de hoogte

IBM Bluemix Pizzasessie

18-04-2017 door vsadmin
Op donderdag 11 mei organiseert Virtual Sciences een Bluemix Pizzasessie in Nieuwegein. Een sessie waarin je in korte tijd veel te zien en te horen krijgt over IBM Bluemix.

 

Datum:   11 mei 2017

Tijd:        17.00 uur – 20.30 uur (inclusief Pizza & borrel)

Locatie:  Nieuwegein

Kosten:   geen

 

Marc Loos, Technical Cloud professional bij IBM, zal de sessie starten met een bevlogen technisch verhaal vol praktische voorbeelden over IBM Bluemix. Hij is pragmatisch en beschikt over de nodige dosis (zelf)spot over technologie. In zijn verhaal zal hij naast een korte presentatie, veel laten zien en vertellen over praktijkoplossingen.

Na de pizza, zal Aris van Ommeren, integratie specialist bij Virtual Sciences, een demo geven van een implementatie in Bluemix. Aris laat zien hoe je dit in de praktijk aanpakt en waar je aan moet denken bij een Bluemix implementatie.

 

Programma

17.00 – Ontvangst

17.30 - Introductie Bluemix door Marc Loos (IBM)

18.45 – Pizza

19.15 – Demo door Aris van Ommeren (Virtual Sciences)

20.00 – Afronding & aansluitend borrel

 

Voor wie organiseren we deze sessie?

Deze Pizzasessie is gericht op technische professionals van Virtual Sciences klanten, toekomstige klanten en werknemers van organisaties die IBM gebruiken.

 

Inschrijven

Wil je deelnemen aan de Bluemix Pizzasessie? Stuur dan een email naar marketing@virtualsciences.nl en wij zorgen voor registratie.