Virtual Sciences LogoMet integratietechnologie data bevrijden

Virtual Sciences

Virtual Sciences bevrijdt data en laat door toepassing van integratietechnologie informatie en kennis vrij stromen door de onderneming of bedrijfsketen. Onze expertise ligt op het gebied van enterprise service bussen, brokers en data portals. Wij zijn in ons element bij bouw, implementatie en onderhoud van (web) services in of tussen organisaties.

Hierbij bouwen we op project- of co-creatiebasis volledige applicaties waarin wij onze integratiekennis bundelen met web en data science oplossingen. Virtual Sciences wil als informatie- en kennismakelaar of als cloud service broker de verbindende schakel tussen bronnen en eindklanten zijn.

Lees over hoe integratie u verder brengt

Over Ons

Over Ons

Kennis en Kunde

Bij Virtual Sciences zijn wij niet bang voor diepgaande specialistische kennis. Al meer dan een decennium adviseren onze professionals grote banken, verzekeraars en de overheid over het bouwen en onderhouden van hun core-systemen en het ontsluiten van data naar nieuwe web-omgevingen.

Wij zijn als IBM Premier Business Partner de grootste leverancier van Websphere expertise. Daarbij opereren wij op de markt van gedeelde belangen. Dit segment doorsnijdt de traditionele verticale marktsegmenten en wordt gedefinieerd door die plaatsen waar veel partijen met elkaar samenwerken. Voorbeelden zijn verzekeraars & herstellers in automotive, retail en brancheverenigingen.

Virtual Sciences is de expert op de IBM gebieden Websphere & Security en vult dat waar nodig aan met Open Source tooling als jBoss en Mule. In ons werk gebruiken wij IBM tools als Integration Broker, WebSphere Application Server, WebSphere ESB, MQ Series, WebSphere Process Server, Pure, Datapower.

Lees meer


Management Team

Virtual Sciences wordt bestuurd door een enthousiast management team onder leiding van directeur en grootaandeelhouder Theo Liefting

Lees meer

Kernwaarden

Enthousiasme, kwaliteit en deskundigheid zijn de belangrijkste drie kernwaarden waarop we ons richten met als doel klanttevredenheid

Lees meer

Ecosysteem

Onze plaats in het ecosysteem is die van het leveren van diensten rondom integratievraagstukken. En rondom integratievraagstukken poppen ander vraagstukken op; projectmanagement, portal/CMS implementaties, data integratie en visualisatie, hosting en security.