Waarde verbindtVirtual Sciences - Nieuwegein

Uw bedrijfsprocessen genereren waardevolle informatie die u nodig heeft om nóg beter te worden en uw concurrenten voor te blijven. Maar vindt u het ook een uitdaging om die gegevens uit de organisatie en systemen te halen en om te zetten in bruikbare informatie? Vaak zitten ze verstopt als data in een applicatie of zijn ze ongestructureerd waardoor ze niet door IT systemen begrepen worden. Soms worden ze gedeeld met andere partijen of met een Cloud en lijken ze te verdwijnen uit uw blikveld. Hoe ontsluit u al deze bronnen en hoe houdt u  er grip op? Data verdient te stromen en te transformeren tot informatie. Dat kan door het slim inzetten van integratie-oplossingen.

Virtual Sciences bevrijdt data

Virtual Sciences bevrijdt data en laat door toepassing van integratietechnologie informatie en kennis vrij stromen door de onderneming of bedrijfsketen. Onze expertise ligt op het gebied van Enterprise Service Bussen, Brokers en Data Portals. Wij zijn in ons element bij bouw, implementatie en onderhoud van (web) services in of tussen organisaties.

Hierbij bouwen we op project- of co-creatiebasis volledige applicaties waarin wij onze integratiekennis bundelen met web en data science oplossingen. Virtual Sciences wil als informatie- en kennismakelaar of als cloud service broker de verbindende schakel tussen bronnen en eindklanten zijn.

Wij zijn als IBM Premier Business Partner de grootste leverancier van WebSphere expertise in Nederland

Nieuws & Blog

IBM Bluemix Pizzasessie

Op donderdag 11 mei organiseert Virtual Sciences een Bluemix Pizzasessie in Nieuwegein. Een sessie waarin je in korte tijd veel te zien en te horen krijgt over IBM Bluemix.

IBM Hybrid Cloud Redbook Sessie

Op 7 en 8 februari was Virtual Sciences host van een IBM Redbook workshop met de titel: Implementing Hybrid Clouds with Bluemix Hybrid Cloud Services and IBM Integration Portfolio. Deze workshop werd door Virtual Sciences aangeboden aan klanten en relaties. Met deze workshop wilden we klanten en relaties kennis laten maken met het veelzijdige aanbod van IBM Bluemix. Wilt u ook meer weten over IBM Bluemix? We helpen u graag verder. Aris van Ommeren, integration specialist bij Virtual Sciences, schreef een blog over deze Redbook workshop.

Spitten in data

Spitten in data

‘Big data’ is een van de buzzwords in het hedendaagse bedrijfsleven. Steeds meer ondernemingen slaan grote hoeveelheden data op, in de hoop daar vroeg of laat hun voordeel mee te kunnen doen. Bedrijven die er klaar voor zijn, kunnen op basis van de hedendaagse data-analyticstechnieken compleet nieuwe businessmodellen ontwikkelen, aldus dataspecialisten Frenk Ochse en Hugo Koopmans. Maar voor veel organisaties blijkt de status quo van de ICT-infrastructuur vooralsnog een sta-in-de-weg.