icon over onsOnderscheiden door kennis en kunde

Identity & Access

Het beveiligen en monitoren van uw identiteiten, uw applicaties en uw netwerk is een steeds grotere zorg voor uw organisatie. IBM levert al jaar en dag security oplossingen onder de vlag van Tivoli, en heeft sinds 1 januari 2012 heeft IBM alle bestaande en nieuwe security producten onder een nieuwe noemer ondergebracht: Security Solutions. Hiermee blijft IBM de koploper op het gebied van geïntegreerde beveiligingsoplossingen. Virtual Sciences’ experts kunnen u van dienst zijn bij het adviseren en implementeren van deze software.

IBM Security Tivoli Identity Manager (TIM)

Het Identity Management platform van IBM draagt zorg voor het centraal beheren en monitoren van al uw "digital identities" zoals gebruikersnamen en wachtwoorden en andere identiteitsgegevens. Ideaal te combineren met onderstaande Tivoli Access Manager voor een complete centrale Authorisatie en Authenticatie oplossing.

access

IBM Security Tivoli Access Manager (TAM)

Het Access Management platform van IBM draagt zorg voor het centraal beheren en monitoren van applicatieve gebruikers rechten en rollen. Ook het centraal ontsluiten en authoriseren van gebruikers met behulpvan Single Sign On technologie behoort tot de mogelijkheden. Ideaal te combineren met bovenstaande Tivoli Identity Manager voor een complete centrale Authorisatie en Authenticatie oplossing.


Terug naar Infrastructuur