Virtual Sciences LogoMet integratietechnologie data bevrijden

Web Applicaties

Online dienstverlening en informatievoorziening – uw klanten en medewerkers verwachten niets anders. Toch is de realiteit vaak weerbarstig – niet alle systemen kunnen zomaar online, voor uw nieuwe concept is nog geen software beschikbaar en een website is nog geen webshop.

De oplossingen van Virtual Sciences zijn vanzelfsprekend online. Op basis van wat u nodig heeft, ontwikkelen wij web applicaties waarmee uw klanten en medewerkers met plezier willen werken.


Omnichannel

mobile

Door de komst van de smartphone en de tablet is er een stormachtige ontwikkeling op gang gekomen op het vlak van de mobiele applicaties. De iOS en Android apps zijn niet aan te slepen en het aantal apps in de diverse app-stores loopt inmiddels in de honderduizenden.

Ook Virtual Sciences maakt deel uit van deze ontwikkeling, maar wel met een bijzondere "twist". Wij geloven niet zo in de native apps die worden ontwikkeld voor een specifiek apparaatomdat we hierin een herhaling zien van het aloude "client-server" model dat nu juist op de PC al enige tijd geleden ten grave is gedragen. Wij geloven in web-applicaties op basis van open technologieën als HTML5, Javascript en CSS. Web-applicaties die zich kunnen meten met smartphone apps.

Met de snelheid waarmee smartphone- en tablet-browsers zich ontwikkelen, zullen binnen afzienbare tijd de mobiele webapplicaties zich kunnen meten met de native applicaties. Op deze manier worden de "app-silo's" ondergraven en blijft ook het mobiele web een open web.

Mobiele Integratie

Uw klanten verwachten dat u uw diensten beschikbaar stelt voor alle mobiele platforms en dat transacties op elk moment van de dag of nacht vlekkeloos verlopen. Maar hoe verzekert u dat deze nieuwe generatie applicaties integreren met uw bestaande back-end systemen, zonder dat de integriteit en veiligheid van uw data in gevaar komen?

Onze specialisten lossen deze vraagstukken op voor een groot deel van de financiële instellingen in Nederland. Dit kunnen we omdat we kennis hebben van de bestaande back-end systemen en de manier waarop deze ontsloten en beveiligd moet worden. Daarnaast gebruiken we verschillende tools om de mobiele wereld succesvol aan de ‘oude’ wereld van de core-systemen te koppelen.

 


Website voor Corporate Identity en Intranet

corporate id

Online media bieden allerlei mogelijkheden om uw corporate identity te versterken; denk hierbij niet alleen aan uw primaire website, maar ook aan actiesites, een intranet en/of een extranet. Virtual Sciences kan u hierbij helpen.

Vanaf het eerste marketingconcept tot en met een draaiende website, intranet of extranet: wij hebben de kennis in huis. Of het nu gaat om B2B of B2C, onze specialisten op het gebied van vormgeving, interaction design, social media, technische realisatie en hosting helpen u uw Corporate Identity te versterken.

Social Intranet

Een intranet bestaat niet langer uit eenrichtingsverkeer. Kijk bijvoorbeeld eens bij TKH Group waar het nieuwe intranet klassieke voorbeelden uit de social media gebruikt om de interactie tussen werkmaatschappijen te bevorderen.

Totaalpakketten

Uw intranet en extranet zijn geen losstaande entiteiten. Zo maakt DA.nl al jaren gebruik van het door ons ontwikkelde intranet / extranet – door een combinatie van verschillende channels is DA in staat om belangrijk nieuws met één klik bij zowel ondernemers als medewerkers terecht te krijgen.

Actie Sites

Voor de nieuwe dienst Edison hebben wij voor Parthen een aparte actiesite ontwikkeld – de website is puur gericht op het bieden van informatie over het merk Edison en is volledig geïntegreerd met het achterliggende pakket.


Product Development 

product dev

Online dienstverlening is bij uitstek geschikt voor het experimenteren met nieuwe concepten. Virtual Sciences heeft een groot aantal online producten ontwikkeld waarmee onze klanten hun doelgroep nog beter kunnen bedienen.

Resultaatgericht

Draaiende software levert vaak nieuwe inzichten op; daarom is onze projectmethodiek er op gericht om zo snel mogelijk een eerste draaiende versie te hebben zodat uw nieuwe ideeën nog binnen budget verwerkt kunnen worden.

Eindgebruikers

Onze specialisten houden zich niet alleen bezig met de laatste stand van de techniek, maar ook met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gebruikersinteractie. Zo ontwikkelen wij web applicaties die naadloos aansluiten op uw doelgroep.

Geen omkijken naar

In combinatie met onze hosting services leveren wij een product waar u geen zorgen aan heeft – wij houden het draaiend zodat u zich kunt richten op dat wat u belangrijk vindt.